InDesign Basis kursus med Photoshop i værktøjskassen

Dette kursus henvender sig til advokater, ejendomsmæglere, revisorer, og personer som gerne vil styrke en professionel grafiske udformning af dokumenter i hverdagen. På dette InDesign kursus bliver du komfortabel med brugerfladen i InDesign, og får kendskab til programmets mest anvendte funktioner og værktøjer.

Adobe InDesign er i dag standard inden for mange industrier, når det gælder design af layout og grafik, plakater, nyhedsbreve, brochurer og online publikationer. På kurset får du grundig InDesign undervisning og indføring i, at designe og opsætte dokumenter, annoncer, bannere. Desuden får du indblik i god skik for opsætning af dokumenter til eksport af filer til f.eks. PDF.

Du får det fulde overblik over InDesigns brugerflade, så du kan designe brochurer, foldere, dokumenter og layout til tryk. Vores InDesign instruktør har lang erfaring i programmet og guider dig gennem programmets basale værktøjer og funktioner, så du efter kurset kan skabe layout til forskellige formål.

Kl. 08.30 – 9.00

 • Tjek ind – varme drikke og croissant 

09:00-09:30

 • Velkomst og grundlæggende begreber

09:30-10:30

 • Indesign og Photoshop programflade

Kl. 10.30 – 10.45

 • Kaffepause med sundt, sødt og salt 

10:45-11:30

 • Indesign skabeloner

11:30-12:30

 • Opbygning af dokumenter

12:30-13:30

 • Sandwich og netværk

13:30-15:15

 • Opbygning af dokumenter

15:15-15:30

 • Kaffepause med sundt, sødt og salt

15:30-16:45

 • Opbygning af dokumenter

16:45-17:00

 • Opsamling og evaluering. Deltagerbeviser udleveres.

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset.

Overblik over Indesign

Kom godt fra start i InDesign. Bliv introduceret for InDesigns brugerflade, paneler, menuer og værktøjer, så du nemt kan finde rundt i programmet.

Arbejdsopgaver på Dansk i Indesign

Efter kurset får du arbejdsfiler og skabeloner med hjem, som du kan bruge i dit daglige arbejde. Du får adgang til ekstramateriale spækket med råd, tips og tricks fra instruktøren med mange års praktisk erfaring i programmet. Alt sammen på dansk.

Arbejd med grafik i Indesign

Vi gennemgår de mange smarte metoder til at indsætte, beskære og kontrollere kvaliteten af dine billeder og grafik. Du lærer også, hvordan dit tekst ombrydes i en cirkel eller andre former, samt andre metoder til et mere kreativt layout.

Tekstombrydning i Indesign

Lær at ombryde tekst omkring billeder eller grafik og skab et dynamisk og professionelt layout.

Opsæt dit dokument rigtigt i Indesign

Opsæt dit dokument rigtigt fra start. Vi kigger på margener, spalter, sidetal, lag og mastersider, som vi sammenholder med grafiske regler og principper.

Import og redigering af tekst fra Word til Indesign

Du lærer smarte metoder til hurtigt at indsætte dit Word-dokument i InDesign. Vi ser også på, hvordan tekst skrives direkte i InDesign, og vi gennemgår de mange typografiske funktioner og muligheder for at gemme dine egne formateringer ved hjælp af afsnitsformater.

Eksportering: send til tryk fra Indesign

Opnå fuld kontrol og undgå dårlige billeder og manglende skrifttyper. Vi gennemgår, hvordan du korrekt eksporterer en PDF-fil, inden den bliver sendt til tryk.

Selektioner i Photoshop

Lær vælge-værktøjer at kende, så du nemt kan skabe selektioner, rette dem til, skalére, forvrænge dem og gemme dem til senere brug.

JPG, GIF og PNG - Hvad er forskellen

Lær forskellen på .jpeg, .gif, .png og .psd, så du nemt kan benytte filer på tværs af programmer.

Hvordan justerer man farver i Photoshop

Forstå hvordan du justerer kontrast, lys, farver og skarphed, så dine billeder bliver flottere, skarpere og giver det helt rigtige udtryk.

Grundsten til præcise billedændringer i Photoshop

Du får en grundig gennemgang af lagpanelet, kanaler og kurver. Disse teknikker er nødvendige for at kunne udføre præcise billedændringer. Du lærer teknikkerne til, hvordan du præcist redigerer og fjerner de elementer, du ikke ønsker og indsætte nye.

Korrekt billedstørrelse

I Photoshop lærer du også om korrekt billedstørrelse og opløsning til alle slutformål som tryk, web og lignende. På kursets får du også inspiration og lærer spændende metoder til kreativ billedbehandling i Photoshop.

Faktura Modtager

Tilmeld flere

Faktura Modtager

Tid:
Tirsdag den 27. august 2019 kl. 08.30 – 17.00

Sted: 
Seminarum ApS, Svanemøllevej 58, 2900 Hellerup

8 pladser tilbage!

Kursusbevis:
Vi udsteder kursusbevis til dokumentation af deltagelse

Antal lektioner til efteruddannelse:
Seminaret giver 0 lektioner

Pris kr. 1.995

Tilmeldingsbetingelser