Bakterier, fugt og skimmelsvamp
Få indblik i lov, ret og effektiv skadesbekæmpelse

På dette kursus får du vigtig viden om et ubehageligt fænomen: Skimmelsvamp, fugt og bakterier. Det er jo desværre er udbredt på vores breddegrader, hvor klimaet ofte er fugtigt, og udluftningen måske ikke altid lige god. 

Få større indsigt i problematikken om skimmelsvamp og skarpe redskaber til at behandle skader mere effektivt samt et indblik i de juridiske og praktiske udfordringer. Kan skader forebygges mere effektivt? Og hvad er den nyeste viden om skadesudbedringer? Hvordan håndteres de juridiske udfordringer i forbindelse med en skade?

Program og yderligere informationer kommer i løbet af foråret 2019.

Program og yderligere information kommer i foråret 2019.

Ib Landvad Hørning, Bygningskonstruktør København Kommune

Ib Landvad Hørning er uddannet Bygningskonstruktør i København, og har senere læst videre til Ingeniør i projektledelse på DTU.

Ib Landvad Hørning har været aktiv i byggebranchen i mere end 30 år, og har en byggeteknisk baggrund i tømre- og murerfagene.

Ib Landvad Hørning er ansat ved Frederiksberg kommunes driftsenhed, hvor han har været siden 1997. Hans primære funktion er Driftskonsulent, med ansvar for hele kommunens skoleområdet.

De seneste 10 år har Ib Landvad Hørning arbejdet en hel del med skimmel- og indeklimasager på kommunens bygninger. Ib Landvad Hørning de senere år søgt mere viden og erfaringsudveksling, blandt som medlem af indeklima-netværket CISBO. 

I Frederiksberg kommune har vi årligt omkring 30 større og mindre skimmelskader, som årligt koster 3-4 millioner kr. at afhjælpe, dertil kommer et mindre antal AT påbud vedrørende indeklimaet disse beløber sig ligeledes 3-4 millioner kr.

 

Signe Steen Risager
Climates
Partner – Direktør

Signe har måske branchens største praktiske kendskab til de tekniske detaljer omkring, hvad der virker hvornår, og hvad der ikke gør. Gennem 20 år i ejendomsbranchen har hun set og løst mange typer af skader på bygninger, hvor der var skimmelsvamp eller bakterier. Men hun har også måttet kaste håndklædet i ringen, når sporerne ikke blev fjernet ved skadesudbedringen, fordi de gængse metoder ikke rakte.

I dag arbejder Signe fuld tid med problemet i sin egen virksomhed. I 2015 fik hun nemlig kendskab til en metode, der effektivt fjerner bakterier fra hospitalsområder, og den har hun fået videreudviklet til, at den mobilt kan dræbe skimmelsporer og fjerne bakterier i alle typer ejendomme

Mikkel Larsen
Chefingeniør

Kompetencer Udført over 500 byggetekniske indeklimaundersøgelser for både private, lejere, udlejere, professionelle bygningsejere, kommuner, institutioner mm. Primær ekspertise
skimmelsvampe/fugtteknik/renovering/budgettering Skønsmand i over 20 sager siden 2013.

Faktura Modtager

Tilmeld flere

Faktura Modtager

Tid:
Torsdag den 24. oktober 2019 Kl. 8.30 – 15.00 

Sted: 
World Trade Center Ballerup, Borupvang 3, 2750 Ballerup

Kursusbevis:
Vi udsteder kursusbevis til dokumentation af deltagelse

Antal lektioner til efteruddannelse:
Seminaret giver 5 lektioner

Pris kr. 1.995

Tilmeldingsbetingelser